United Dancecamp 

Waar dansers over heel Nederland welkom zijn om samen te komen en te genieten van dansworkshops, kampvuur, muziek en heel veel fun. 

Wat kan ik verwachten

Het kamp

Dit jaar zal ons kamp gehouden worden op 28 april tot 30 april 2023. 
De dansers zijn op 28 april na school vanaf 19:00 welkom op ons kamplocatie YMCA Hulshorst. Ouders mogen uiteraard ook even rondkijken. 

Op 29 april zullen de eerste gastdocenten komen om toffe dansworkshops te verzorgen. Daarnaast wordt eten en drinken het hele kamp verzorgd. Na een heleboel toffe workshops, leuke activiteiten en een heleboel mooie herinneringen, gaat iedereen 30 april om 15:00 weer naar huis en kan de meivakantie beginnen!

Begeleiders

Om alles en iedereen tijdens het kamp te ondersteunen hebben wij natuurlijk begeleiders en EHBO. De hoofdbegeleiders zijn al bekend onder de meeste dansers, namelijk Lisa en Roger, de dansdocenten van The Dancehouse. Naast deze begeleiders zijn wij nog op zoek naar een aantal ouders die het leuk lijken om te begeleiden. Laat het ons weten in de brief onderaan!

Ons doel

De reden dat wij dit kamp opzetten is omdat wij dansers allemaal iets gemeen hebben. Namelijk, passie voor dans en muziek. Hoe tof is het om deze kids bij elkaar te zetten en een onvergetelijk weekend te organiseren met nieuwe dansvrienden, nieuwe kennis en de leukste herinneringen.

Naam van je dienst

Gratis

Vragen? Kom maar op!

[email protected]