WEDSTRIJDDANSERS

We hebben allemaal een passie. Dit is die van ons! Van beginners tot advanced dansers, samen zijn we 1 en we leren elke dag nog bij!

WEDSTRIJDEN


Bij The Dancehouse hebben wij ook plek voor gevorderde dansers die er klaar voor zijn om op hoger niveau getraind te worden. Zo werken wij naar wedstrijden/events toe en maken wij zelfverzekerde, groeiende en winnende dansers!

In team, duo en solo verband dansen onze dansers op de grootste danswedstrijden en moedigen ze elkaar als een grote familie aan. 

The Munchkins

7 T/M 13 jaar

TD Crew

14 T/M 18 jaar 

No Escape 

Advanced Mixcrew

Basebomb 

Starter 
Mixcrew

The Munchkins

The Munchkins zijn een hiphop crew van de 7 t/m 13 jaar. Zij trainen elke week 2 keer bij The Dancehouse met coach Lisa. Met hun enorme energie, kracht en originaliteit mochten zij dit jaar de titel Nederlands Kampioen 2023 in handen nemen en behaalde zij dit jaar ook de 4e plek op het Europees Kampioenschap

Auditie doen of meer zien? Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven!
Themunchkins.__

TD Crew

TD Crew is een hiphop crew van de 14 t/m 18 jaar. Ook zij trainen elke week 2 keer bij The Dancehouse met coach Lisa. Hun naam staat voor "The Dancehouse crew" en er is niemand die dit beter kan vertegenwoordigen dan zij. Ze zijn altijd compleet en werken hard om alle potentie in het team naar boven te halen. Van de 10 wedstrijden dit jaar, hebben zij 7 prijzen binnen gesleept. Zo haalde zij dit jaar ook een finale plek op het Europees kampioenschap! 

Auditie doen of meer zien? Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven!
Tdcrew._

No Escape

No Escape is onze advanced storytelling crew. Deze groep is voor hoog gevorderde dansers, die verder willen in dans en/of zijn of haar beroep ervan wil maken. Zij trainen 2 keer per week op The Dancehouse of in Amersfoort centrum,  om de mooiste stukken in elkaar te zetten onder leiding van Roger. Met deze stukken proberen zij een verhaal over te brengen op de grootste internationale podia's. Zo staan zij in december 2023 op World of dance in Milaan!

Auditie doen of meer zien? Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven!
No.escape.tdh

Basebomb

Basebomb is onze hiphop crew voor beginnend gevorderde dansers. Zij beginnen vanaf stap 1 en werken zo omhoog. Dit team traint 1 keer per week en maakt zich klaar voor hun aller eerste wedstrijden. De vooruitgang die zij nu al maken is geweldig en dit is pas het begin van het seizoen!

Auditie doen of meer zien? Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven!
Basebomb._

Voor de wedstrijddansers of ouders! --->

(wordt elke wedstrijd aangepast)

Deelnamekosten 

Doe je alleen mee met het team? klik dan op alleen team. Doe je ook nog een solo en/of duo? Klik dan op de andere!